DEN BESTE HUDPLEIEN KOMMER INNENFRA

annonse Oslo Skin Lab

Jeg er litt i overkant opptatt av å passe på huden min ettersom alderen kryper sakte men sikkert oppover, og kollagen fra Oslo Skin Lab har jeg nå brukt i over to år for å opprettholde en spenstig og fin hud. I tillegg er jeg nøye med gode renserutiner, solfaktor gjerne året rundt og rikelig med vann gjennom dagene. Et godt kosthold er også selvsagt med og bidrar!

Jeg har blitt en stor fan av kollagenet fra Oslo Skin Lab, og det er en grunn til at jeg har vært flittig bruker av dette i over to år. Enkelt å innta, inneholder praktiske små poser i tillegg smaker det absolutt ingenting. Huden blir spenstig og får en fin glød, det er greit å gjøre det man kan for å forsinke både aldring og linjer.

 Jeg har et abonnent hos Oslo Skin Lab som hver måned sørger for å fylle opp en pakke i postkassen min. Veldig greit å slippe å tenke på å måte bestille hver gang, og prisen er så absolutt verdt det. Se kjempe gode rabatter under!

Kollagen er en komponent i hudens bindevev, og en viktig enkeltårsak til at huden beholder både spenst og elastisitet som igjen skal bidra til å redusere linjer og rynker.

Posen fra The Solution er på 2,5 gram, og denne inntar jeg enten med vann, juice eller en digg smoothie sammen med resten av frokosten. Du kan til og med blande den i maten din om du ønsker det for smaken er nøytral. I tillegg er posene praktiske og små så det gjør det enkelt for deg å ta med på reiser for å opprettholde det daglige inntaket.

Om dette høres interessant ut har jeg lov å gi deg 65% rabatt på din første levering, og 30% rabatt på de neste. Bestill HER.

Esken jeg får i posten inneholder 28 poser, og ved å bestille vil du ha en ny pakke i postkassen din hver 4 uke. I tillegg er det 14 dagers full returrett, ingen bindingstid og du kan når som helst avbestille medlemskapet.

Camilla♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *