SLIK FÅR JEG FARGEN I SOMMER

Reklame i samarbeid med Good For Me

Vi har vært i Spania på langweekend siden fredag, og dette var bursdagsgaven til Jørgen og meg fra hverandre. Angrer ikke et sekund på at vi dro, og dagene har bestått i å sove lenge, spise god mat og nyte familielivet i tidenes hage rett utenfor Barcelona. Eget basseng har gjort at vi rett og slett har slappet av i huset vi har leid, og det har vært magisk. Med meg er selvfølgelig Betakaroten Gold som virkelig gir underverker for brunfargen min i sommer!

Jeg har skrevet om Betakaroten Gold fra Good For Me tidligere og gjør det gledelig igjen. Jeg har brukt dette produktet jevnt i over to år, og jeg er så fornøyd at jeg ikke har noe i mot å anbefale dette videre Det har gitt meg en fresh farge gjennom hele året, og nå som sola titter frem får jeg en dyp og jevn brunfarge selv om jeg bruker både solfaktor 30 og 50. I tillegg har soleksem uteblitt, noe jeg virkelig er overlykkelig for!

Har du også lyst å teste ut Betakaroten Gold? Nå er det nemlig introtilbud med 40% rabatt på første boks! Bestill HER ☀️

Betakaroten Gold fra Good For Me er 100% vegansk, og gir en utrolig fin og gyllen farge året rundt. I tillegg boostes den ekstra nå som sommeren er her, og fargen kommer fort selv med høy solfaktor. Jeg er kjempe fornøyd!

Introtilbudet er da 40% første boksen! Du finner siden HER.

Ha en nydelig uke!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *