GLUTENFRIE BANANPANNEKAKER

Super fysen på pannekaker til frokost i dag, og ettersom jeg hadde et par halvbrune bananer var det like greit å bruke disse før jeg måtte kaste de. Et tips er å fryse de brune bananene og bruke de i smoothie og pannekakerøre♥

Oppskrift på glutenfri bananpannekaker

ca. 8 stk (store)

  • 2 egg
  • 2 modne bananer
  • 1/2 boks cottage cheese, liten
  • 3 dl havregryn, glutenfrie
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1-1,5 dl melk
Slik gjør du:

Bland sammen alle ingrediensene og bruk stavmikser for å få røren jevn og fin. La den svelle i 10 minutter før du steker den på middels varme.

Server med frosne/ferske bær, kesam, syltetøy, propud eller annet godt! Kanskje nugatti kan funke??

(Et lite tips er at jeg smelter litt cocosa i panna før jeg steker for så å tørke det av med papir. Slik unngår du at pannekakene blir stekt med altfor mye fett. Jeg synes de da kan bli fort brent og ikke så digge)

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer