Tror jeg har klart å lage den beste litt «sunnere» pizzaen noensinne ettersom Jørgen slukte halvparten. Var så vidt jeg fikk meg noen stykker før sønnen tok siste rest. Så det blir ikke siste gang jeg lager denne, og oppskriften kommer her!??


PIZZA MED HAVREBUNN PÅ 15 MINUTTER
PIZZABUNN
- 130g kesam eller cottage cheese
- 1/2 ts salt
- 2 egg
- 1/2 ts bakepulver
- ca. 200 g havregryn
Slik gjør du: Bland alt med en stavmikser og klapp den flat på stekepapir. Sett den i ovnen på 150 grader i 2-3 minutter før du begynner med toppingen.
TOPPING
- hermetiserte tomater
- oregano (bruk en del)
- revet ost
- kokt skinke
- parmaskinke
Slik gjør du: Stekes midt i ovnen på ca 220 grader (over/under varme) før du lar den hvile et par minutter på benken. ENJOY?

Camilla
Har en bror med cøliaki, sendte denne til ham!! Det er viktig med glutenfritt havregryn, havre er er det ikke gluten i, men møllene hvor det lages inneholder masse glutenspor! Dette er ikke viktig for folk som bare kutter ut gluten, men for cøliakikere?
Helt enig! Håper broren din liker den 🙂
Hei. Den skal prøves. 🙂 Hvor lenge steker du den?
Mener det står der, men jeg hadde den i ca 12-13 min mener jeg å huske 🙂
Det står ikke i oppskriften. Bra oppskrift???
Hva står ikke i oppskriften? 🙂
Kan jeg bytte ut havregryn og bruke havremel? Da slipper jeg å styre med den stavmikseren ??
Det tror jeg du kan, men mulig du da må bruke litt mer 🙂
Er det lettkokte havregryn??
Ja jeg har brukt dette 🙂