Om meg

Camilla Aastorp Andersen heter jeg, og med mine 36 år begynner vel også jeg snart å bli voksen. Har to fantastiske gutter, Max og Leo på snart 7 og 8 år. Gift med brannmann og grafiker Jørgen Aastorp Andersen, og vi har vært sammen siden sommeren 2004.

Jeg startet blogg og sosiale medier for snaue 3 år siden, og etter å ha jobbet intenst med merkevaren «TRENINGSFRUE» i over 2 år begynte det å løsne etter at jeg signerte kontrakt hos min nåværende samarbeidspartner United Influencers. Det har krevd mye timer, dager, uker og år bak skjermen, men jeg har endelig funnet noe jeg virkelig brenner for. Det å kunne engasjere, motivere og inspirere mennesker over hele verden har gitt meg en ufattelig stor lidenskap for både trening og helse.

Jeg tok utdannelsen som personlig trener hos Akademiet for Personlig Trening (AFPT) i 2015, og februar 2016 var jeg ferdigutdannet. I tillegg til å bygge merkevaren min jobber jeg som personlig trener på One Performance Trening i Lillestrøm. Trives utrolig godt!

I tillegg til dette holder jeg også foredrag om sosiale medier, blogg og inspirasjon!

2017 er snart rundt hjørnet, og jeg har store planer om å utfordre meg sev på mange plan. Flere foredrag, mer løping (OCR) og ikke minst mer kompetanse innenfor trening og livsstil!

Med vennlig hilsen

Camilla Aastorp Andersen

Treningsfrue

Blogg www.treningsfrue.no

Instagram @treningsfrue

FB Treningsfrue

Snapchat Treningsfrue

Holder foredrag gjennom talerlisten.no